Tarieven

In onderstaand overzicht vind je de lesprijzen van de reguliere lespakketten. Je kunt kiezen uit drie verschillende lespakketten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct een proefles!

Top pakket

€ 559,-

  • 19 rijlessen
  • GRATIS proefles
  • Gratis herexamen

Garantie pakket

€ 1159,-

  • 39 rijlessen
  • GRATIS proefles
  • Gratis herexamen

Bij ons is termijnbetaling mogelijk!

Praktijkexamen kost € 230,-

Tussentijdse toets voor praktijkexamen

Wat is het?
Een tussentijdse toets voor je praktijkexamen is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als de rijexamen en je wordt getoetst op zelfde aspecten als hoe het bij een praktijkexamen gaat.

Wat zijn de voordelen?
De voordelen van zo een proeftoets is dat je je heel goed voorbereidt op de echte rijexamen. Zo kun je al wennen aan de examensituatie. Je krijgt tips van de CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling krijgen voor je praktijkexamen.

Jij bepaalt

Jij staat bij ons centraal en daarom hebben wij onze dienstverlening hier volledig op aangepast, zodat jij met een goed gevoel achter het stuur zit. Wij geven rijlessen vanaf maandag tot en met zondag vanaf ’s morgens 8:00 uur tot ’s avonds 22:00 uur.

Unieke lesmethode

Bij Rijschool Charmant maken wij gebruik van een unieke lesmethode. Deze bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies, een praktijkinstructieboek, een duidelijk vorderingssysteem m.b.v. instructiekaart.

Scherpe Prijzen

Het is natuurlijk handig om te weten wat je rijbewijs halen gaat kosten. Na de proefles krijg je een persoonlijk advies voor het aantal lessen wat jij nodig hebt en het ideale rijlessen pakket voor het behalen van je rijexamen.